Tarinamme

Kalapisteestä KalaPointiksi, sukupolvelta toiselle.


Yrityksen alkuperäinen omistaja Matti  on harrastanut kalastusta pikkupojasta asti yhdessä Hermanni isänsä ja veljiensä kanssa. Kalastuksesta tuli hänelle ajansaatossa tärkeä harrastus. Kalasaaliista tuli valmistettua erinäisiä kalaruokia koko perheelle ja monet kalanvalmistus reseptit tulivatkin tutuiksi. Kalastuksen ohella myös kalansavustus ja kalankäsittely alkoi enemmän ja enemmän kiinnostamaan. Siitä poikikin ajatus perustaa kala-alan yritys. Näin ollen vuonna 1999 Matti perusti tmi kalapisteen ja pikkuhiljaa toiminta alkoi laajenemaan.


Vuonna 2023 yrityksessä tapahtui sukupolven vaihdos. Sukupolven vaihdoksen yhteydessä Yrityksen nimeksi muuttui KalaPoint Oy. Yritystä alkoi jatkamaan Matin nuorin tytär Niina, joka on ollut perheyrityksessä oppilaana pikkutytöstä asti. Kalankäsittely ja kalatuotteiden valmistustavat on näin ollen perinjuurin opittu. 

Siksipä yrityksemme arvoina ovat tuoreus ja kotimaisuus laadusta tinkimättä. Järvikalat kalastetaan pohjoisen puhtaista vesistöistä. Kirjolohi noudetaan suoraan kotimaisilta kasvattajilta. Tuotteissa käytämme kotimaisia raaka-aineita. Emme käytä lisä- tai säilöntäaineita. Valmistamme kaikki tuotteemme käsityönä alusta loppuun asti. Jopa savustimet ovat itse rakennetut, jotta tuotteesta saadaan juuri sitä, mitä halutaan. Näillä seikoilla takaamme teille tuoreet ja laadukkaat kalatuotteet.